Leren duiken in Zomergem?

Word nu lid van onze club!

Iedere woensdag van 21u-22u Zwembad Den Boer.

Duikopleidingen, Materiaal Trainingen, Fysieke ABC Duiktraining, Fysieke Zwemtraining.

Iedereen welkom vanaf 8 jaar.

Gratis initiatie!

Contact: rudi@diveislife.be

Misschien sta je hier wel ergens op een foto, of kan je je binnenkort terug vinden!


 Egypte Deep south (9-16/10/14)

  

  

\r\n

     

   

  

 

 


Sealsweekend (13-14-15/6/14)

  

  

    

  


 Zwembadtraining

   

    

  

 


 Cala Joncols (Spanje) (23/8 - 7/9/2013)

  

  

  

  


Rijnland III (19-21/7/13)

In totaal werden 5 relaxe bootduiken gedaan vanop de Rijnland III in de Oosterschelde. Al deze duikstekken zijn enkel toegankelijk met de boot, dus voor velen was het ook de eerste keer duiken op deze plekken. Boomkil, blokken Gorishoek, wrak Strijenham, Joke\'s heuvels en Windgat werden bedoken en meer dan goed gekeurd.

 


Bootduiken Oosterschelde met proeverij

Deze dag werd georganiseerd door instructeur Benny (Dive is Life) en was een combinatie van 2 bootduiken gevolgd door  een proeverij van Zeeuwse lekkernijen. 

De twee duikplekken bevonden zich in "het midden van de Oosterschelde" en zijn dus niet bereikbaar van op de oever. Er werd gedoken op duikstek kulkenol en Windgat. De eerste bleek een waar mekka te zijn voor naaktslakken, maar liefst 6 verschillende soorten werden gespot (vlokslak, milleniumwratslak, boompjesslak, slanke rolsprietslak, slanke waaierslak en de slanke ringsprietslak).

 


Divemaster Björn

Björn behaalde zijn Divemaster brevet. Dit vieren we met ... taart! Proficiat!

\r\n


\r\n

Seals weekend (10-12/5/2013)

18 duikers, 7 duiken = een zeer geslaagd weekend!

Verschillende duikplekken in het Grevelingenmeer werden aangedaan (Scharendijke, gemaal van Dreischor, den osse,...). Ondanks de nog lage temperaturen werd er toch al heel wat leuk onderwaterleven gespot (groene wierslakjes, oorkwallen, kleine zeenaald, Snotolf,...)

 

Duikweekend Zeeland - November 2012

Er werd zowel in de Oosterschelde (Zoetersbout) als in het Grevelingenmeer (Den Osse, Gemaal van Dreischor, Zuidlangeweg) gedoken.

Fauna en flora was rijkelijk aanwezig: zeeanjelieren, groene wierslakjes, hooiwagenkrabben, kreeften, krabben, wratslakken, zeedonderpadden en zeesterren.

 


Zwembadtraining